Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв, що Комітет з питань соціальної політики проведе власне розслідування щодо затримки з виплатою пенсій та покарає винних

25 липня 2018 року народний депутат України Сергій Каплін пообіцяв, що Комітет з питань соціальної політики проведе власне розслідування щодо затримки з виплатою пенсій та покарає винних.
Не виконано
Сказано 25 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/kaplins/posts/2097942763611050
  • https://www.facebook.com/kaplins/posts/2098159313589395
  • https://www.youtube.com/watch?v=uwpsU05x914
  • Лист від Комітету

Результат

31 липня Сергій Каплін повідомив, що винним у затримці виплати пенсій є Володимир Гройсман

1 жовтня Комітет ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення нам повідомив, що Комітет не вправі проводити власне розслідування з тих чи інших питань та притягувати винних до відповідальності. Водночас, Сергій Каплін зареєстрував проект Постанови про створення депутатської робочої групи з питань вивчення причин, які призвели до затримки виплати пенсій за липень 2018 року та формування кадрових висновків. Окрім цього, були зареєстровані інші ініціативи щодо недопущення затримок у виплаті соціальних виплат.

Однак, обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки Сергій Каплін, тимчасово виконуючий обов'язки голови Комітету, обіцяв, що саме Комітет проведе власне розслідування щодо затримки з виплатою пенсій та покарає винних, що зроблено не було.