Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Муляренко обіцяє реконструювати стадіон "Колос"

19 липня 2018 року голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко запевнив, що невдовзі буде реконструйовано стадіон "Колос". Наразі ведуться роботи по облаштуванню трибун і підсобних приміщень. Гравці отримають нові роздягальні, душові кабіни й санвузли, а також будуть зроблені бігові доріжки.
Архів
Сказано 19 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1212422455601735&id=100005019767592
  • http://www.rivnenews.com.ua/2019/02/20/rekonstruktsiia-stadionu-u-kostopoli-znakhodytsia-na-zavershalnii-stadii/
  • https://rivnepost.rv.ua/news/chinovniki-e-dorizhki-nema
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Результат

20 лютого 2019 року Олексій Муляренко повідомив про роботи на стадіоні. «Головна спортивна арена Костополя змінилась кардинально. Наново зробили трибуни – залили бетонну основу та встановили зручні індивідуальні пластикові сидіння. Там зможуть розміститись 1330 вболівальників. Підтрибунні приміщення обладнають так, щоб спортсмени могли прийняти душ та переодягтись. Для цього потрібно було замінити всі електромережі та водопостачання, що і зробили», – коментує обсяг робіт голова ОДА Олексій Муляренко.

26 квітня 2019 року директор фірми, що проводить реконструкцію стадіону дав коментар щодо стану реконструкції

— Ремонтні роботи на стадіоні «Колос» у Костополі зупинено, бо чекаємо на коригування проектно-кошторисної документації, буде оголошено нові торги. Проект на цей об’єкт було розроблено у 2010 році, його коригували, проте коли ми вийшли на завершальний етап робіт, додалися побажання легкоатлетів, футболістів.

Попри те, що більша частина робіт виконана, залишилися не завершені роздягальні для спортсменів, душові, облаштування воріт і так далі.

За результатами виборів президента очільник області припиняє свої повноваження. Згідно із Законом України Про місцеві державні адміністраці. Оскільки Олексій Муляренко не буде в подальшому мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - тому її перенесено до архіву.