Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Онищенко восени має намір опублікувати другу плівку з голосом президента, на якій обговорюється Юлія Тимошенко

18 липня 2018 року в інтерв'ю народний депутат-втікач Олександр Онищенко повідомив, що має намір опублікувати другу плівку з голосом президента, на якій обговорюється Юлія Тимошенко восени. На питання: "Коли ви маєте намір опублікувати другу плівку з голосом президента, на якій, як ви говорили, обговорюється Юлія Тимошенко?", нардеп Онищенко відповів: "Восени. І не другу, а відразу третю. Вам сподобається. Другу залишу для фінішу".
Не виконано
Сказано 18 липня 2018 р.

Джерело

  • https://strana.ua/articles/interview/151962-onishchenko-petr-pjatyj-podstolnaja-kniha-u-poroshenko.html
  • https://censor.net.ua/video_news/3088339/onischenko_o_zapisyah_razgovorov_s_poroshenko_postupok_amoralen_no_v_biznese_kak_i_v_banditskom_mire

Результат

27 вересня 2018 року в інтерв'ю нардеп Онищенко на запитання- уточнення, аморально чи морально було записувати розмови з Порошенком відповів: "На той період, у мене не було іншого варіанту. Я розумів, що людина все одно мене з'їсть рано чи пізно. Арешт, або як-то там розправитися зі мною .... Так, не можу нічого сказати, не можу нічим там дорікати, але вчинок аморальний, але у мене не було іншого виходу, тобто я бачив тільки одну можливість як мені з ним можна потім торгуватися , щоб зняти з себе ось цю кримінальну відповідальність ".

Станом на 4 грудня 2018 року в ЗМі не було оприлюднено про публікацію другої обіцяної плівки Олександра Онищенко з голосом президента, на якій обговорюється Юлія Тимошенко.