Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв реконструювати трамвайне депо з метою створення інноваційно простору

19 липня 2018 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв все одно реалізувати інвестиційний проект за який не проголосували депутати міської ради з реформування міського депо і створення інноваційного простору. "Все одно він там буде зроблений. Ми це все, все одно, дотягнемо до кінця. Але мені дуже прикро, що люди не розуміють, що місто оголосило інвестиційний конкурс, люди подалися, виграли, а зараз частина депутатів чомусь не проголосувала (відео 08:11-08:44).
У процесі
Сказано 19 липня 2018 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=zL0W0XIUEYw
  • https://www.youtube.com/watch?v=9DiaAr5rZqU
  • https://zaxid.net/u_lvovi_pidpisali_dogovir_na_stvorennya_lem_station_u_staromu_tramvaynomu_depo_n1472868
  • https://lviv.molbuk.ua/lviv/life/126-na-terytoriyi-tramvaynogo-depo-u-lvovi-oblashtuyut-innovaciynyy-prostir.html
  • https://youtu.be/xcBJVo5KsiI

Результат

Станом на 4 вересня 2020 року тривають роботи з облаштування інноваційно-креативного простору у колишньому трамвайному депо. Проєкт планують завершити у 2022 році.

Нагадаємо перебіг подій:

18 травня 2019 року міська рада затвердила проєкт реконструкції трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору. Передбачено реконструкцію будівель та споруд, а також приміщень у цих будівлях та спорудах по вул.Вітовського, 57 та Бр.Тимошенків, 4.

20 вересня 2018 року міська рада підтримала створення креативного простору в трамвайному депо.

29 грудня 2018 року було підписано договорі про створення сучасного та інноваційного простору у старому трамвайному депо між ЛКП "Львівелектротранс" та ТОВ "Лейм Стейшн". Відповідно до договору - приміщення передаються в оренду ТОВ "Лейм Стейшн" строком на 50 років. Реконструкція приміщень та розвиток території старого депо займе чотири роки. Інвестор планує вкласти в проект 30 млн грн.