Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Рева пообіцяв найближчим часом презентувати публічний реєстр субсидіантів

17 липня 2018 року міністр інфраструктури Андрій Рева пообіцяв найближчим часом презентувати на уряді публічний реєстр субсидіантів. «Найближчим часом ми його презентуємо на уряді, і кожна людина яка хоче подивитись за такою-то адресою чи є субсидія чи її розмір, з дотриманням вимог закону щодо захисту персональних даних», – заявив урядовець (відео 31:40). Нагадаємо, 14 березня 2018 року Кабінет міністрів України затвердив Положення про єдиний державний реєстр отримувачів субсидій, однак поки що доступ до реєстру відкритий лише для Мінсоцполітики та місцевих органів соціального захисту населення.
Виконано
Сказано 17 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Rc4PkXn7cbU
  • https://www.slovoidilo.ua/2018/08/21/novyna/polityka/ministr-soczpolityky-andrij-reva-ostatochno-vyvesty-vsix-tini-ce-yak-pobuduvaty-komunizm

Результат

21 серпня 2018 року міністр соціальної політики Андрій Рева в інтерв'ю журналістам «Слова і Діла» повідомив, що реєстр субсидіантів наразі доступний для всіх громадян (subsidii.ioc.gov.ua). У реєстрі кожен охочий може перевірити наявність субсидії за будь-якою адресою в Україні. Сайт не містить особистих даних, а лише інформацію про нараховану допомогу.