Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв забезпечити велополіцію транспортними засобами

20 травня 2018 року у Всеукраїнський велодень у Львові на площі перед Оперним театром дали старт роботі львівського велопатруля. Міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв забезпечити вело поліцію транспортними засобами. "Я переконаний, що ідея велопатрулів дасть новий поштовх і з'являться бажаючі йти в поліцію і бути у вело поліції. Місто, зі своєї сторони, готове максимально долучитися. Необхідну кількість велосипедів ми готові докупити, доукомплектувати. Яка буде потреба, в кількості, таку потребу ми і забезпечимо", - заявив він (відео 06:10-07:22).
Не виконано
Сказано 20 травня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/PPHxNy66LV4?t=399
  • Лист Львівської міської ради від 17 липня 2020 року
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3061772-verhovna-rada-priznacila-miscevi-vibori-na-25-zovtna.html

Результат

17 липня 2020 року Львівська міська рада повідомила, що не приймали рішення щодо закупівлі та подальшої передачі велосипедів в користування поліції міста Львова у період з 2018 року по теперішній час.

Враховуючи, що пройшов вже тривалий час з моменту фіксування обіцянки, проте не приймалось жодного рішення щодо придбання велосипедів для поліції, а також що каденція міського голови Львова завершується 25 жовтня 2020 року (саме на цю дату Верховна Рада призначила місцеві вибори, в тому числі мера Львова) і Андрій Садовий вже не матиме відповідних повноважень для реалізації обіцянки, тому вона отримує статус "не виконано".