Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Радник Міністра внутрішніх справ України

Геращенко пообіцяв розробити законопроект щодо боротьби з контрабандою, який передбачає впровадження системи ProZorro для імпорту та експорту товарів

8 липня 2018 року народний депутат України Антон Геращенко пообіцяв розробити законопроект щодо боротьби з контрабандою, який передбачає впровадження системи ProZorro для імпорту та експорту товарів (відео:02:30). В ефірі телепрограми нардеп заявив: "Сьогодні я був на зустрічі міністра внутрішніх справ з найкрупнішими експортерами та імпортерами, на якій спілкувалися про те, як потрібно побороти контрабанду. Я запропонував зробити так, щоб у нас працювала система Prosorro по імпорту та експорту всіх товарів, щоб кожний підприємець знав за якою ціною хтось імпортує. Це було підтримано підприємцями, міністром, тому розробимо законопроект та думаю, що восени зможемо його прийняти".
Не виконано
Сказано 8 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=CHh69Et92AQ&feature=youtu.be
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=17952&SKL=9

Результат

Станом на 21 лютого 2019 року, Антон Геращенко, за даними офіційного сайту Верховної Ради України, не реєстрував законопроекти пов'язані з імпортом та експортом товарів, також не пропонував правки пов'язані з впровадженням системи ProZorro. Цю обіцянку вважаємо "невиконаною".