Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Хмельницького

Симчишин пообіцяв впровадити електронний квиток для міста

10 липня 2018 року міський голова Хмельницького Олександр Симчишин пообіцяв впровадити електронний квиток для міста. "Після того, як було ухвалене відповідне законодавство ми напрацювали кілька можливих сценаріїв розвитку для впровадження електронного квитка і от, власне, вийшли на рішення. Я впевнений що виконком підтримає це рішення, ми проведемо конкурс на переможця, який встановить нам валідатори як в комунальному, так і в приватному транспорті. Ну і взагалі, ми плануємо до кінця року, плюс місяць-два в Хмельницькому впровадити повністю електронний квиток", - заявив він (відео 13:00-14:02).
Не виконано
Сказано 10 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ZELBx9HRGwY
  • https://www.youtube.com/watch?v=-vXwp79eNCY
  • https://vsim.ua/DTP/yak-u-hmelnitskomu-vprovadzhuyut-elektronniy-kvitok-10818398.html
  • http://khm.gov.ua/uk/content/elektronni-kvytky-pochaly-vydavaty-u-hmelnyckomu
  • https://ye.ua/syspilstvo/52517_U_Hmelnickomu_pilgoviki_bez_elektronnogo_kvitka_splachuvatimut_za_proyizd.html
  • https://khm.depo.ua/ukr/khm/z-novogo-roku-pilgoviki-khmelnitskogo-izditimut-tilki-za-e-kvitkom-202012231263346

Результат

З 1 січня 2021 року у Хмельницькому запроваджують електронний квиток для проїзду у громадському транспорті лише для пільгових категорій населення, яким видають картку безкоштовно. Поки валідатори, спецпристрої для зчитування електронного квитка, встановили лише в тролейбусах.

За короткий проміжок часу, як було обіцяно, електронний квиток впроваджено тільки для пільгових категорій і працюють вони лише у тролейбусах, у приватному транспорті валідаторів поки, що немає. Оскільки за вказаний проміжок часу впровадити електронний квиток для міста не вдалось, обіцянка отримує статус не виконано.

Нагадаємо попередній хід подій:

7 листопада 2018 року Хмельницький підписав меморандум із платіжною системою "Visa". Це прискорить та полегшить запровадження електронного квитка.

Станом на 5 березня 2019 року для системи оплати розробляють програмне забезпечення.

Станом на 4 лютого 2020 року у Хмельницькому почали видавати електронні квитки для пільгового проїзду в громадському транспорті.