Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Шахов пообіцяв, що партія "Наш край" буде підтримувати закон про національну безпеку

21 червня 2018 року народний депутат України Сергій Шахов пообіцяв, що партія "Наш край" буде підтримувати закон про національну безпеку. Відео (01 : 49). Членами партії "Наш край" в парламенті є: Кіссе Антон Іванович, Фельдман Олександр Борисович, Недава Олег Анатолійович та Шахов Сергій Володимирович. "Національна безпека вкрай потрібна і "Наш край" буде підтримувати цей законопроект... Стосовно НАТО, я переконаний, що позиція України повинна підсилюватися і національна безпека вкрай важлива, але ми повинні запитати в українського народу чи треба нам об'єднуватися з якимось альянсами!? Це можна вирішити тільки на референдумі, тому що є суперечки. Але закон треба приймати і ми його приймемо, а те, що стосується НАТО треба вирішувати з народом. " - підкреслив Шахов.
Не виконано
Сказано 21 червня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/WCW2U6n16S0?t=1m49s
  • https://nashkray.org/ru/pro-nas/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=19180

Результат

21 червня 2018 року Закон про нацбезпеку України ухвалили у Верховній Раді в другому читанні. Закон має наблизити українську армію до стандартів НАТО.

За відповідне рішення проголосувало 248 народних депутатів.

Однак, "Наш край" не виразив одностайної позиції щодо законопроекту, на голосуванні за закон Недава - був відсутній, Кіссе - утримався, лише Фельдман проголосував "за", а сам Шахов також утримався.

Таким чином, нардепи не дійшовши однієї думки голосували кожний на свій розсуд, тому обіцянка отримує статус "не виконано".