Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гриневич запевнила, що 1 вересня 2018 року кожен першокласник матиме для навчання набір LEGO «6 цеглинок»

26 червня 2018 року міністр освіти Лілія Гриневич запевнила, що 1 вересня кожен першокласник матиме для навчання набір LEGO «6 цеглинок». Нагадаємо, 26 червня 2018 року в Україну було доставлено першу чергу благодійної допомоги від LEGO Foundation – всі набори LEGO «6 цеглинок», а також «LEGO Play Box» для шкіл 7 областей та міста Києва.
Виконано
Сказано 26 червня 2018 р.

Джерело

  • https://mon.gov.ua/ua/news/nabori-lego-6-ceglinok-dlya-vsih-pershoklasnikiv-vzhe-dostavleno-na-sklad-v-kiyevi
  • лист міністерства

Результат

Наприкінці червня 2018 року в Україну було доставлено набори LEGO «6 цеглинок», які протягом літа були передані Міністерством освіти у департаменти обласних та місцевих адміністрацій.

Відповідно до листа Міністерства освіти від 17 вересня 2018 року, у департаменти освіти обласних та Київської міської державних адміністрацій було передано 454 тисяч ігрових наборів для першокласників. Варто додати, що станом на вересень 2018 року приблизна кількість першокласників складає 450 тисяч.

Враховуючи те, що ще у червні Міносвіти розпочало передачу ігрових наборів «6 цеглинок»у правлінням освіти в областях, редакція АП «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «виконано». Водночас, якщо редакції будуть надані докази про затримки у розподілі наборів по школах, буде здійснено перегляд статусу обіцянки.