Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Черниш пообіцяв створити Науково-консультативну раду при МінТОТ

18 червня 2018 року міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш пообіцяв створити при міністерстві Науково-консультативну раду. «Окрім того, при міністерстві буде створена Науково-консультативна рада. До неї зокрема входитимуть експерти з Грузії та Молдови. Рада робитиме замовлення на дослідження, що матимуть прикладний характер. З українського боку буде залучено представників п’яти вишів. Ми прагнемо забезпечити зв’язок між наукою та практикою країн, що опинилися в аналогічній ситуації», – наголосив міністр.
Виконано
Сказано 18 червня 2018 р.

Джерело

  • https://censor.net.ua/resonance/3071727/bagato_hto_z_poltichnogo_klasu_rf_jalku_scho_postaviv_svyi_pdpis_pd_mnskimi_ugodami_mnstr_vadim_chernish
  • http://mtot.gov.ua/u-mtot-stvoreno-naukovo-konsultatyvnu-radu/

Результат

9 липня 2018 року при Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб було створено Науково-консультативну раду. У першому установчому засіданні ради взяли участь українські та міжнародні науковці, зокрема, держав, які мають досвід конфліктного та постконфліктного державного врегулювання (Грузія, Молдова).