Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний

Світлична обіцяє, що спортивну школу «ХТЗ» повністю відремонтують

15 червня 2018 року голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична пообіцяла, що спортивна школа «ХТЗ» буде повністю відремонтована, а спортсмени забезпечені необхідним сучасним інвентарем.
Виконано
Сказано 15 червня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/svit.yuliya/posts/1706802816070879
  • https://vecherniy.kharkov.ua/news/152399/
  • https://kharkivoda.gov.ua/ru/news/96702

Результат

Станом на 18 грудня 2018 року триває велика реконструкція спортшколи ХТЗ. Вже відремонтовано два зали для боксу, зал для настільного тенісу, а також приміщення для занять важкою атлетикою.

Станом на 27 грудня 2018 року завершили капітальний ремонт легкоатлетичного манежу спортшколи ХТЗ. Нагадаємо, що капітальне відновлення школи почалося в 2017 році. Тут було розпочато ремонт легкоатлетичного манежу (замінена внутрішня система опалення, відремонтовано покрівлю, відновлені внутрішні приміщення манежу - роздягальні, душові, вестибюль і фойє, кабінети). Також капітально відремонтовано адміністративний корпус зі спортивними залами настільного тенісу та боксу, малий зал боксу та важкої атлетики.

В цьому році в легкоатлетичному манежі замінили спортивне покриття, встановили огорожу інженерних комунікацій уздовж стін манежу, оновили вхідну групу та встановили освітлення боксерських рингів. Також тут встановлено п'ять тепловентиляторів і бойлер для забезпечення манежу гарячою водою, виконані декоративне освітлення фасаду манежу.

Крім того, другий рік поспіль в школі оновлюють інвентар. За словами директора школи Леоніда Задорожного, в цьому році нове обладнання отримали спортсмени всіх 18 видів спорту, представлених в школі, - на загальну суму майже 2 млн грн.