Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Житомира

Сухомлин повідомив, що невдовзі в Житомирі будуть відкриті "прозорі" офіси

31 травня 2018 року міський голова Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що невдовзі в Житомирі будуть відкриті прозорі офіси. "Дякую депутатам обласної ради за передачу місту приміщень Корольовської та Богунської рад! Вже скоро тут будуть сучасні Прозорі офіси, де жителі Житомира і району зможуть швидко та якісно отримати соціальні послуги", запевнив Сергій Сухомлин.
Не виконано
Сказано 31 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sukhomlyn.sergey/posts/1679216942201782
  • Лист заступника міського голови С. Г. Ольшанської
  • https://www.zhitomir.info/news_188193.html
  • http://news.dks.com.ua/index.php/news/zhitomir/37282-zamist-remontu-dorig-u-zhitomiri-zavershat-rekonstruktsiyu-prozorogo-ofisu-video

Результат

За інформацією наданою Житомирською міською радою від 16 квітня 2019 року, в даний час виконуються будівельні роботи з реконструкції приміщень за двома адресами. Очікуваний термін прийняття в експлуатацію приміщень 2019 рік.

Станом на 11 листопада 2019 року «Прозорий офіс» не відкрили оскільки, виникли проблеми з тендером на меблі та комп'ютери.

За інформацією від 30 січня 2020 року міська рада прийняла рішення про перерозподіл понад 10,5 мільйонів гривень державної субвенції на завершення реконструкції «Прозорого офісу». Оскільки очікуваний термін прийняття в експлуатацію приміщення збіг, обіцянка отримує статус не виконано.