Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сажко пообіцяв допомогти з вирішенням проблеми водогону в селі Євгенівка Донецької області

12 червня 2018 року народний депутат Сергій Сажко пообіцяв допомогти з вирішенням проблеми водогону в селі Євгенівка Донецької області.
Виконано
Сказано 12 червня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergey.sazhko.5/posts/1278394775624795
  • https://www.youtube.com/watch?v=PjZhKdFlLbI
  • Сажко

Результат

20 листопада 2018 року депутат дав такий коментар з приводу цієї обіцянки: "На даному етапі, що стосується води - вода є. Проблема полягала в тому, що там свердловина належала свого часу сільгосп підприємству. Сільгосп підприємство розвалилося, як це у нас часто буває і вона залишилася без господаря. Ми займаємося все-таки тим питанням, щоб прийняти на баланс сільради. Було прийнято рішення, зараз вже на стадії розробки проекту.Районна рада виділяє гроші, на те, щоб пробурити нову свердловину, тому що та вже свердловина в аварійному стані.Я думаю протягом року цей проект вже буде закінчений і безпосередньо з моїм контролем "(відео 10: 28-10: 58)

Станом на 12 липня 2019 року стало відомо, що питання водогону селі Євгенівка повністю врегульоване.

"Після звернення до керівництва Великоновосілківської райдержадміністрації проблему з постачанням води вирішено, скарг та звернень щодо незадовільного стану водопостачання на території села Євгенівка немає. На території села знаходиться дві діючі свердловини, тому необхідності в бурінні нової свердловини немає",- звітує народний депутат.

Депутат сприяв вирішення цього питання, тому обіцянка отримує статус "виконано".