Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жолобецький буде всіляко підтримувати просування студентського проекту з організації в місті Миколаєві професійного майданчика для занять паркуром

12 червня 2018 року народний депутат України Олександр Жолобецький на зустрічі зі студентами Миколаївського політехнічного коледжу заявив, що буде всіляко підтримувати просування проекту студента Івана Нехороша з організації в місті Миколаєві професійного майданчика для занять паркуром.
Архів
Сказано 12 червня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Zholobetskyy/posts/2130039170612725
  • 1

Результат

Реалізація студентського проекту з організації в місті Миколаєві професійного майданчика для занять паркуром стала неможливою через відсутність самого готового плану та документації від ініціатора - студента, який з особистих причин виїхав за кордон. Тому, обіцянка отримує статус "архів".

Згідно з відповіддю від 17 травня 2019 року стало відомо, що студенту Івану Нехорошу керівництвом коледжу було надало дозвіл писати дипломну роботу, як основу для проекту з будівництва та облаштування професійного майданчику для занять паркуром, реалізацію якого підтримає народний депутат.

Однак, Іван Нехорош до закінчення навчального року виїхав за кордон і захищався дистанційно, обравши іншу тему для дипломної роботи. На даний час хлопець продовжує своє навчання за кордоном.

Інших бажаючих займатися просуванням питання будівництва та облаштування професійного майданчику для занять паркуром в місті не виявлено. Жодних інших звернень з цього приводу ні від кого з членів громадських молодіжних організацій або ж, представників миколаївського спорту, до сьогоднішнього дня до нардепа не надходило.