Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гіршфельд планує в 2018 році спорудити баскетбольний та тренажерний майданчики, упорядкувати футбольне поле в місті Південне

4 червня 2018 року народний депутат України Анатолій Гіршфельд планує в 2018 році спорудити баскетбольний та тренажерний майданчики, упорядкувати футбольне поле в місті Південне, Харківська область. Нардеп взяв участь у відкритті універсального спортивного майданчику в м.Південне. Проект реалізований за участю Анатолія Гіршфельда, а також завдяки спільним зусиллям Південноміської ради та Харківської обласної державної адміністрації.
Не виконано
Сказано 4 червня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/anatoliy.girshfeld/posts/2035882626629914
  • 1
  • 1

Результат

Згідно з відповіддю 25 жовтня 2018 року від виконавчого комітету Південноміської ради стало відомо, що завдяки сприянню Анатолія Гіршфельда в отриманні субвенції в минулому році, у м. Південне Харківського р-ну Харківської області, на місцевому стадіоні було побудовано універсальний спортивний майданчик. Отримання додаткової субвенції в 2018 році дасть можливість влаштувати поруч з універсальним майданчиком тренажерний комплекс.

На цей час з цього приводу виконуються проектні роботи. До кінця 2018 року планується завершення будівельних робіт.

Згідно з відповіддю від Південноміської ради від 29 січня 2019 року відповідно стало відомо, що завдяки сприянню народного депутата України Анатолія Гіршфельда в отриманні субвенції в минулому році - 2018, у м. Південне Харківського р-ну Харківської області на місцевому стадіоні було побудовано тренажерний комплекс.

Таким чином, в 2018 році в місті Південне із запланованих споруд баскетбольного та тренажерного майданчиків, футбольного поля було побудовано тільки тренажерний комплекс. Тому, дана обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки не було виконано та побудовано всі зазначені депутатом об'єкти.