Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Полтави

Мамай обіцяє завершити ремонт підземних переходів Полтави

24 травня 2018 року міський голова Полтави Олександр Мамай пообіцяв, що найближчим часом ремонт підземних переходів Полтави завершать. Майбутні переходи планують зробити під повним накриттям. Нагадаємо, що мер Полтави Олександр Мамай пояснив затримку з ремонтом міських підземних переходів відсутністю у підрядника робочої сили. Буцімто всі робітники подалися на заробітки в Польщу. Тендер на ремонт виграла ТОВ "Інтехсервіс". Прокуратура вже відкрила кримінальне провадження щодо ремонту підземних переходів.
Архів
Сказано 24 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=H_o6fTHkqK0
  • https://poltava.depo.ua/ukr/poltava/mamay-rozpoviv-yakimi-stanut-nedoremontovani-pidzemni-perehodi-poltavi-video-20180524779658
  • https://poltava.to/news/47347/
  • https://espreso.tv/news/2018/09/14/u_poltavi_zvilnyly_z_posady_skandalnogo_mera_mamaya
  • http://zmist.pl.ua/news/oleksandr-mamai-ya-bilshe-ne-miskii-golova

Результат

16 червня 2018 року Олександр Мамай розповів, що ремонт підземних переходів в центрі Полтави розпочнеться в кінці наступного тижня, до кінця року переходи із прозорим накриттям мають бути готовими на 80%.

21 вересня 2018 року Олександр Мамай визнав, що він більше не є міським головою Полтави. Нагадаємо, що 14 вересня у Полтаві депутати міськради під час другої частини пленарного засідання позачергової сесії більшістю голосів звільнили з посади мера Мамая.

Оскільки невдовзі після наданої обіцянки мера було звільнено, отже він більше немає повноважень, обіцянку перенесено до архіву.