Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Семерак планує у 2018 році розпочати створення туристично-інформаційних центрів у національних парках

14 травня 2018 року міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак заявив, що планує вже цього року розпочати створення туристично-інформаційних центрів у національних парках.
Виконано
Сказано 14 травня 2018 р.

Джерело

  • https://menr.gov.ua/news/32357.html
  • https://youtu.be/1GoTzQtBQ6s?t=929

Результат

18 грудня 2018 року міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак повідомив, що у 2018 році було розпочато проектування туристично-інформаційних центрів у національних парках, а також будівництво одного з таких центрів.

«Окремо хотів звернути увагу, що ми у 2018 році почали новий проект в об'єктах природно-заповідного фонду, як будівництво інформаційно-туристичних візит-центрів. Такі центри працюють в національних парках, у країнах розвинутих, таких як Японія, США, країнах Європейського Союзу. В цьому році ми почали проектування і навіть почали будівництво одного з таких центрів. У наступному році ми плануємо завершити будівництво п'яти таких центрів, і почати проектування наступних, можливо п'яти, а можливо й більше візит-центрів в інших національних парках», – заявив Остап Семерак (відео 15:29).