Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян пообіцяв подати до суду на нардепа Андрія Вадатурського за наклеп

24 травня 2018 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв подати до суду за наклеп на нардепа Андрія Вадатурського. «Ви щойно звинуватили мене, що я беру хабарі. На підставі цього вашого звинувачення, я подаю на вас до суду», – заявив Володимир Омелян (відео:44:40).
Не виконано
Сказано 24 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=DxhpY2GUCis
  • https://www.slovoidilo.ua/2018/07/05/novyna/suspilstvo/omelyan-hotuye-pozov-vadaturskoho
  • Лист Мінінфраструктури від 24 січня 2019 року
  • Лист Мінінфраструктури від 24 січня 2019 року
  • https://court.gov.ua/fair/
  • https://court.gov.ua/fair/

Результат

Станом на 5 липня 2018 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян не подав до суду за наклеп на народного депутата Андрія Вадатурського.

Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 24 січня 2019 року, наразі відсутня інформація щодо звернення в поточному році міністра інфраструктури України до суду з позовом до народного депутата України Андрія Вадатурського щодо наклепу з отримання хабара (ч. 1).

Станом на серпень 2019 року на офіційному веб-порталі судової влади України інформація, щодо Володимира Омеляна та його позову проти Андрія Вадатурського за наклеп, відсутня.

Тому незадовго до відставки уряду обіцянка отримує статус «не виконано».

Редакція «Слова і Діла» залишає за собою право на зміну статусу обіцянки, якщо отримає документально підтверджені докази її виконання.