Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Степанов пообіцяв забезпечити навчальні заклади новою сільськогосподарською технікою у 2018 році

22 травня 2018 року голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов запевнив, що шість професійно-технічних навчальних закладів Одеської області цьогоріч отримають нову сільськогосподарську техніку для практичних занять студентів.
Виконано
Сказано 22 травня 2018 р.

Джерело

  • https://oda.odessa.gov.ua/news/sist-profesijno-tehnicnih-navcalnih-zakladiv-odeskoi-oblasti-otrimaut-novu-silskogospodarsku-tehniku
  • https://oda.odessa.gov.ua/news/v-odeskij-oblasti-se-odin-zaklad-proftehosviti-otrimav-novu-silskogospodarsku-tehniku
  • https://oda.odessa.gov.ua/news/arcizkij-agrarnij-licej-otrimav-novu-silskogospodarsku-tehniku
  • https://oda.odessa.gov.ua/news/v-odeskij-oblasti-se-odin-zaklad-profesijno-tehnicnoi-osviti-otrimav-novu-silskogospodarsku-tehniku

Результат

17 серпня 2018 року "Ісаєвський професійний аграрний ліцей" отримав нову сільськогосподарську техніку. Для практичних занять студентів придбано сучасний трактор італійського виробника, дискову борону, культиватор, плуг та оприскувач. Окрім того, оновлено матеріально-технічну базу гуртожитку.

Станом на 10 вересня 2018 року учні ДНЗ "Арцизький професійний аграрний ліцей" проходитимуть практичні заняття на новій сільськогосподарській техніці. Для освітнього закладу придбано сучасний трактор англійського виробника та чотирикорпусний обертовий навісний плуг.

20 листопада 2018 року в Одеській області ще один заклад професійно-технічної освіти отримав нову сільськогосподарську техніку. Нову сільськогосподарську техніку отримало Овідіопольське відділення Одеського центру професійно-технічної освіти. Ключі від трактора та інше обладнання закладу передав заступник голови ОДА Сергій Колебошин.

Як і обіцяв Максим Степанов за 2018 рік 6 сучасних тракторів було передано до Арцизького, Ананьївського та Ісаївського професійних аграрних ліцеїв, а також до Північного центру професійної освіти та до Овідіопольського відділення Одеського центру професійно-технічної освіти.

Зазначимо, що "Одеський центр професійно-технічної освіти" об’єднує в собі декілька навчальних закладів.