Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гриневич пообіцяла, що основні набори LEGO «6 цеглинок» для першокласників надійдуть в Україну до 1 вересня 2018 року

18 травня 2018 року міністр освіти Лілія Гриневич пообіцяла, що основні набори LEGO («6 цеглинок») для першокласників надійдуть до 1 вересня 2018 року. «В Україну доставлять 50 великих вантажних машин з LEGO, які прибуватимуть в три черги. Це абсолютно безкоштовна гуманітарна допомога на підтримку цієї реформи. Перші надійдуть до 1 вересня», – поінформувала очільниця Міносвіти (видео:12:28). Нагадаємо, The LEGO Foundation безкоштовно забезпечить всі перші класи комунальних та державних шкіл України 2 типами наборів LEGO: набори «6 цеглинок» для кожного першокласника, та LEGO Play Box, які надаватимуться додатково на кожен клас. Завезення наборів LEGO, триватиме в 4 етапи, при цьому основні набори, що розраховані на кожного першокласника, діти мають отримати до 1 вересня.
Виконано
Сказано 18 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/UAMON/videos/2158597164166850/
  • https://mon.gov.ua/ua/news/liliya-grinevich-osnovni-nabori-lego-vsi-shkoli-otrimayut-do-1-veresnya-potim-voni-she-dopovnyuvatimutsya-v-3-etapi
  • https://mon.gov.ua/ua/news/nabori-lego-6-ceglinok-dlya-vsih-pershoklasnikiv-vzhe-dostavleno-na-sklad-v-kiyevi

Результат

26 червня 2018 року в Україну доставили першу чергу благодійної допомоги від LEGO Foundation - всі набори LEGO «6 цеглинок», а також «LEGO Play Box» для шкіл 7 областей та міста Києва, які надаватимуться на кожен 1-й клас. Для розміщення першої черги вантажу уряд підготував склад площею близько 1 тисячі м².