Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Степанов пообіцяв відкрити більше ніж 10 освітньо-культурних медіа-просторів у 2018 році

3 травня 2018 року голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов повідомив про намір створити модернові освітньо-культурні медіа-простори. До кінця 2018 року таких просторів у регіоні з'явиться більше ніж 10.
Виконано
Сказано 3 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/StepanovMV/posts/2152561361630770
  • https://oda.odessa.gov.ua/news/v-odeskij-oblasti-vidkrito-se-odin-sucasnij-media-prostir?fbclid=IwAR1djdB9xXWQ_Q6WirqteMZiPFvRIESMdAkYAj0Oh40CStbIn0gWiKB9wrk

Результат

Впродовж 2018 року в Одеській області було відкрито 10 культурно-освітніх медіа-просторів у Біляївському, Ренійському, Миколаївському, Захарівському, Татарбунарському, Савранському, Любашівському, Білгород-Дністровському та Болградському районах, а також у Куяльницькій ОТГ. Кожен такий медіа-простір пристосовано для людей з інвалідністю. «Центри користуються великим попитом серед населення. У них проводяться мовні курси, семінари та конференції. Зокрема, для мешканців організовують лекції за участю юристів, лікарів та представників поліції, під час яких кожен охочий може поставити питання, які хвилюють», — повідомила начальник управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської ОДА Олена Олійник.

Тож станом на 29 грудня 2018 року обіцянка отримує статус виконано.