Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв перевірити стан харчування в пологовому будинку по вул. Чорновола

3 травня 2018 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв перевірити стан харчування в пологовому будинку у зв'язку зі зверненням громадянки, щодо того, що в пологовому будинку по вул. Чорновола у відділі виношування вагітності годують хлібом з чаєм.
Виконано
Сказано 3 травня 2018 р.

Джерело

  • https://kurs.if.ua/news/u_frankivsku_porodillyam_dayut_na_snidanok_lyshe_hlib_i_chay__martsinkiv_obitsyaie_pereviryty_harchuvannya_u_pologovomu_65373.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=ktH-GhDZRWk

Результат

Стосовно критики в фейсбуці, що погано харчують, Руслан Марцінків прокоментував, що міська влада як може поправляє ситуацію.

"На жаль фінансування є достатньо обмежене, державної субвенції вистачає лише на 6 місяців, а решта дофінансовується з міського бюджету. Той норматив, який складає 16-17 гривень на харчування, на цілий день, він достатньо смішний та малий, тому є такі проблеми, які ми намагаємось покращити" (відео 14:37-15:10).

Враховуючи те, що міський голова обіцяв не виправити ситуацію, а тільки перевірити стан, обіцянка отримує статус виконано, адже влада все-таки намагається позитивно вплинути на цю проблему.