Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв ініціювати повторне обговорення стосовно забудови та доступності для всіх громадян Винниківського озера

2 травня 2018 року голова Львівської ОДА Олег Синютка пообіцяв ініціювати повторне обговорення стосовно Винниківського озера, а саме його забудови відповідно до попередніх обговорень та його доступності для всіх громадян (відео 20:00-25:15).
Архів
Сказано 2 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Ti44SDVswVQ
  • Лист заступника голови Львівської ОДА
  • https://galinfo.com.ua/articles/2019y_i_porada_zastrelytys_287237.html
  • Лист міського голови м. Винники Квурт Володимира

Результат

Інформація про обговорення щодо Винниківського озера в ОДА відсутня.

За словами самого Олега Синютки він вже підписав листа з цього приводу міському голові міста.

Винниківською міською радою в період з 6 лютого по 6 березня 2018 року було проведено громадське обговорення проекту детального плану території по вул. Б. Хмельницького у м. Винники "Для будівництва та обслуговування дитячо-юнацького спортивного табору з реабілітаційним санаторієм та об'єктами спортивної інфраструктури навколо Винниківського озера. Протягом цього періоду від мешканців та громадських організацій у міську раду надходили зауваження та пропозиції, тому тільки 15 березня 2018 року відбулось відкрите громадське обговорення. Під час 3-х годинного обговорення відбулось публічне представлення проекту детального плану території, було надано можливість висловити думку бажаючим. Таким чином 29 березня 2018 року Винниківською міською радою було прийнято рішення про затвердження детального плану. Жодними нормативними актами не передбачено повторне проведення громадського обговорення детального плану після його затвердження на сесії ради, а тому Винниківська МР не має права ініціювати таке обговорення чи організувати його проведення. Враховуючи те, що у Львівській ОДА інформація щодо проведення повторного обговорення відсутня, а Винниківська МР не проводила повторного обговорення і ініціатива очільника області не увінчалась успіхом, тому обіцянка переноситься до архіву.