Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Продан не підтримає зареєстрований законопроект про установу бізнес-омбудсмена

6 квітня 2018 року нардеп Оксана Продан в ефірі телеканалу "РАДА" заявила, що не підтримає Закон про установу бізнес-омбудсмена і буде робити все для того, аби він був змінений та доопрацьований. "Разом з тим, той законопроект, який внесений сьогодні в парламенті, я особисто підтримувати не буду. І буду все робити для того, щоб він був змінений і доопрацьований. Тому що повноваження, які даються бізнес-омбудсмену в тому законопроекті - вони набагато більші, ніж сьогодні є у прокуратури, СБУ і Податкової поліції разом взяті. Тому законопроект потребує досить суттєвого доопрацювання", - сказала Продан (відео 12:14-12:42).
Архів
Сказано 6 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=HXTR_JcBs3A&feature=share
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=15667&SKL=9
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=58980

Результат

Станом на 31 липня 2018 року Оксана Продан подала до законопроекту про установу 62 поправки. З них профільним комітетом було враховано, чи частково враховано лише 11 штук.

Станом на 12 липня 2019 року ВРУ не проголосувала у другому читанні законопроект про установу бізнес-омбудсмена. Обіцянка переноситься до "Архіву", оскільки народний депутат Оксана Продан не мала можливості визначитися щодо прийняття або відхилення відповідної ініціативи у другому читанні.