Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян планує у 2018 році запустити мінімум один тендер по створенню платної дороги

25 квітня 2018 року Володимир Омелян заявив, що планує у 2018 році запустити мінімум один тендер по платній дорозі. «Це буде або «Львів – Краківець», або, можливо, «Київ – Біла Церква». Ми бачимо, що є інтерес з боку двох компаній серйозних міжнародних», – повідомив міністр.
Виконано
Сказано 25 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://prm.ua/volodimir-omelyan-na-pryamomu-pro-loukosti-platni-dorogi-ta-uchast-u-viborah/
  • https://www.youtube.com/watch?v=ax5ex9dsjNE
  • Лист Мінінфраструктури від 23 січня 2019 року
  • Лист Мінінфраструктури від 23 січня 2019 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 23 січня 2019 року, за результатами відкритих тендерних процедур у системі публічних закупівель «Prozorro» 17.08.2018 року Служба автомобільних доріг у Київській області уклала договір з проектною організацією НВФ «Мостопроект» про розроблення техніко-економічного обґрунтування будівництва концесійної автомобільної дороги Київ – Біла Церква на ділянці від автомобільної дороги загального користування державного значення Т-10-27 Київське Півкільце до автомобільної дороги загального користування державного значення М-05 Київ – Одеса.

Враховуючи вищезазначену інформацію можна стверджувати, що у 2018 році тендер щодо платної дороги, а саме дороги «Київ – Біла Церква» було проведено, тому обіцянка отримує статус «виконано».