Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Смолій пообіцяв ввести в експлуатацію в західному регіоні касовий центр Національного банку

2 березня 2018 року в. о. голови Національного банку України Яків Смолій пообіцяв побудувати та ввести в експлуатацію в західному регіоні касовий центр Національного банку – сучасний касовий вузол зі зберігання та обробки готівки. «Це другий об'єкт капітального будівництва, який ми запланували побудувати і ввести його в експлуатацію. Нині тривають передпроектні роботи, після цього буде оголошено тендер на проект і далі, також за необхідною процедурою, будівництво», – повідомив Смолій.
Не виконано
Сказано 2 березня 2018 р.

Джерело

  • https://ua.interfax.com.ua/news/interview/489186.html
  • Лист Національного Банку України від 28 травня 2020 року
  • https://nv.ua/ukr/biz/finance/smoliy-podav-u-vidstavku-novini-ukrajini-50097351.html?fbclid=IwAR2zVdkejqSbUjYSrAV2J7aq2tjl3kaEUK-m52SpDW5R7rvG3bVp-vP72mg

Результат

Відповідно до листа Національного банку Україну від 28 травня 2020 року, будівництво сучасного касового центру зі зберігання та обробки готівки навіть ще не розпочато. На поточну дату розроблено завдання на проектування об'єкту.

1 липня 2020 року голова Національного Банку України Яків Смолій написав та подав президенту України Володимиру Зеленському заяву про звільнення у зв’язку з відставкою за власним бажанням.

Враховуючи відповідну інформацію, обіцянка отримала статус "не виконано".