Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Голова депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Кулініч планує в Миргородській гімназії імені Т.Г.Шевченка забезпечити ремонт та закупити нове обладнання для харчоблоку

11 квітня 2018 року народний депутат України Олег Кулініч планує забезпечити в Миргородській гімназії імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради у 2018 році заміну каналізації, системи водопостачання, вентиляційного обладнання, ремонт підсобних приміщень харчоблоку. А ще частину коштів (фінансування в розмір 1,5 млн грн. також буде розподілено 50% та 50% між залученими з держбюджету коштами і коштами міськради) буде направлено на закупівлю нового обладнання – плит, холодильників і т.п.
Виконано
Сказано 11 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2034914860121787&id=100008098784689
  • 1
  • 1

Результат

В Миргородській гімназії на кінець 2018 року у ході капітального ремонту були виконані всі зазначені Олегом Кулінічем ремонтні роботи. Обіцянка отримує статус "виконано".

Згідно відповіді від народного депутата України Олега Кулініча від 17 грудня 2018 року стало відомо, що в Миргородській гімназії імені Т.Г.Шевченка завершено ремонт харчоблоку.

Сума залучених для ремонтних робіт - це 750 тис грн., а загальна вартість ремонту також становить близько 1,5 млн грн. Роботи проводилися за співфінансування з міського бюджету у пропорції 50%/50%. Інші види робіт в цьому році не проводилися, адже проект розраховано на кілька років.

Згідно з відповіддю від 28 грудня 2018 року від Миргородської гімназії стало відомо, що станом на кінець 2018 року у ході капітального ремонту були виконані роботи по заміні системи водопостачання і водовідведення, заміні частини теплопостачальної мережі, електромережі. Були виконані значні сантехнічні, облицювальні, монтажні роботи. Встановлено значну кількість нового технологічного обладнання. Замінено та встановлено одні залізні двері (зовнішні) та шість металопластикових.

Капітально відремонтовані всі підсобні приміщення (кладова, коридор, овочевий і м’ясний цехи).