Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал запевнив, що музичні школи в Тернополі працюватимуть у звичному режимі

17 квітня 2018 року Тернопільський міський голова Сергій Надал, у зв'язку з подіями стосовно школи мистецтв, а саме її реорганізації, пообіцяв, що перша і друга музичні школи будуть працювати у звичайному режимі (відео).
Виконано
Сказано 17 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Sg2-WTnqUCs
  • Лист Тернопільської міської ради від 12 листопада 2019 року
  • Лист Тернопільської міської ради від 13 січня 2021 року

Результат

Тернопільські музичні школи №1 та №2 працюють у звичному режимі, міська рада виділяє фінансування на їх належне функціонування, отже обіцянку виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

13 січня 2021 року Тернопільська міська рада повідомила, що жодних рішень щодо ліквідації чи реорганізації Тернопільської музичної школи №1 ім. В. Барвінського та Тернопільської музичної школи №2 ім. М.Вербицького не приймалось. Щорічно на їх діяльність виділяється фінансування з міського бюджету.

За інформацією наданою Тернопільською міськрадою від 12 листопада 2019 року, жодного рішення щодо ліквідації чи реорганізації музичних навчальних закладів "Тернопільська музична школа №1 ім. В. Барвінського" та "Тернопільська музична школа №2 ім. М. Вербицького" не приймалось. На їх функціонування та діяльність у 2018-2019 роках виділялось з міського бюджету відповідне фінансування. Навчання в школах почалось 1 вересня, вони працюють у звичному режимі.