Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв, що в 2018 року буде видано мільйонний членський квиток організації "Силовик"

11 травня 2018 року народний депутат України Сергій Каплін пообіцяв, що в 2018 року буде видано мільйонний членський квиток організації "Силовик", яку він очолює (відео з 7:21).
Не виконано
Сказано 11 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=4ucc4X40a-M
  • https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch
  • ГО

Результат

В кінці 2018 року ми звернулися до ГО "Силовик " з проханням повідомити нам про кількість членів організації. Але виявилося, що юридична адреса, за якою знаходиться організація, і яка зазначена в Єдиному державному реєстры юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (02217, м.Київ, ПРОСПЕКТ МАЯКОВСТКОГО, будинок 12, квартира 150), не є справжньою адресою організації. Зокрема, невдовзі нам зателефонував громадянин, який проживає за вказаною адресою та повідомив, що нічого не знає про згадану організацію.

Поряд з цим, ми змогли зв'язатися з представником ГО "Силовик" через соціальні мережі. На питання, "скільки членів в організації станом на кінець 2018 року" нам повідомили, що більш як 2 тис.

Разом з тим, представники народного депутата Сергія Капліна нам так і не відповіли на наші запити щодо кількісного складу ГО "Силовик".

Враховуючи це, обіцянка отримує статус "не виконано".