Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман заявив, що до 1 травня буде ліквідована ямковість траси Київ – Одеса

13 квітня 2018 року прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що до 1 травня буде ліквідована ямковість траси Київ – Одеса.
Виконано
Сказано 13 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://www.slovoidilo.ua/2018/04/13/novyna/ekonomika/hrojsman-rozpoviv-koly-zakinchytsya-yamkovyj-remont-odeskij-trasi
  • https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua/posts/1328328903933690

Результат

27 квітня 2018 року в «Укравтодорі» повідомили, що аварійний ремонт траси Київ – Одеса (М-05) завершено до травня. По всій протяжності дороги М-05 у межах Київської, Черкаської, Одеської областей ліквідовано ямковість та забезпечено проїзд. На найбільш уражених ділянках верхній шар дорожнього покриття був повністю змінений на новий. Найближчими днями завершиться ліквідація дрібної ямковості пневмоструменевим методом. По всій протяжності дороги наноситься розмітка.

ВИСНОВОК: до 1 травня «Укравтодор» ліквідував ямковість траси Київ – Одеса.

Редакція «Слова і Діла» посилається на регламент порталу та нагадує, якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу.