Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв облагородити територію на Німецькому озері

31 березня 2018 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв облагородити територію на Німецькому озері, а також зробити освітлення.
У процесі
Сказано 31 березня 2018 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://report.if.ua/lyudy/frankivci-zibralys-na-zagalnomisku-toloku-foto/
  • https://www.youtube.com/watch?v=vVswGUTSFms
  • https://mi100.info/2020/02/07/z-efektom-vau-yak-koly-yaki-vulytsi-frankivska-rekonstruyuyut-videosyuzhet/
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 2 червня 2020 року
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 27 квітня 2021 року
  • http://www.golos.com.ua/news/143620

Результат

7 жовтня 2021 року Руслан Марцінків повідомив, що Німецьке озеро планують реконструювати у наступному році. Там облаштують зони відпочинку, лавочки, пляжну зону, вуличні меблі, бігову та велодоріжки.

Нагадаємо про перебіг подій:

22 грудня 2018 року під час щорічного звіту міський голова Руслан Марцінків повідомив: "Вважаю, що біля Німецького озера максимум що може бути, це корти, футбольні поля. Зрештою ми там розширюємо спортивну зону. Там забудови не буде" (відео 37:30-38:20).

Станом на 7 лютого 2020 року проєкт з облагородження території Німецького озера не реалізовано. Наразі він знаходиться лише в планах департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради, виконати його зможуть за умов наявності відповідного фінансування.

За інформацією Івано-Франківської міськради від 2 червня 2020 року проведено роботи з освітлення, зокрема збудовано у 2018 році нову систему зовнішнього освітлення на території Німецького озера.

Станом на 27 квітня 2021 року КП "Центр розвитку міста та рекреації" замовило розробку "Концепції ефективного використання рекреаційного потенціалу Німецького озера". Аби реалізувати даний проєкт планується пошук грантових програм.