Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Іванчук запевнив, що в Коломиї буде побудовано сучасний водо-спортивний комплекс

25 березня 2018 року народний депутат України Андрій Іванчук запевнив, що в Коломиї буде побудовано сучасний водо-спортивний комплекс, який складатиметься з двох басейнів, спортивних залів, тенісних кортів, залу для байдарок і каное, глядацької трибуни. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
У процесі
Сказано 25 березня 2018 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=153698188632810&id=151805825488713
  • http://versii.if.ua/novunu/u-kolomiyi-pochali-budivnitstvo-vodnosportivnogo-kompleksu-vartistyu-200-milyoniv-griven/
  • https://dzerkalo.media/na-yakomu-etapi-budivnytstvo-vodnosportyvnogo-kompleksu-u-kolomyyi-komentar-miskogo-golovy/
  • https://www.facebook.com/andrii.ivanchuk.505/posts/502023243650357

Результат

В лютому 2018 року у Коломиї почали будівництво водноспортивного комплексу вартістю 200 мільйонів гривень. Відповідно до плану, буде зведено три басейни: 25-метровий на шість доріжок, басейн просто неба та басейн для плавання на байдарках і каное.

Також будуть зали для боротьби і боксу, тренажерний зал, універсальний ігровий зал з трибунами для глядачів, тенісні корти та конференц-зал.

На початку серпня стало відомо про відновлення будівництва, наразі проводяться дренажні роботи. За словами міського голови Коломиї Ігоря Слюзара на будівництво басейну вже є 17 млн грн, ще 50 – очікують у вересні. Допомагає з коштами народний депутат Андрій Іванчук. ​

Наприкінці жовтня депутат повідомив, що вже провів переговори з урядом і з бюджетним комітетом. В бюджеті на наступний рік має бути передбачено фінансування для спортивного комплексу. Зараз там закінчують фундамент, вже закуплені металоконструкції, і до кінця року планують закінчити всі інженерні приготування.

20 липня 2019 року стало відомо, що триває будівництво унікального водноспортивного комплексу. До кінця 2019 будуть виведені стіни та покриття будівлі нового водноспортивного комплексу “Н20”. Наразі всі фундаментні роботи виконані.

Обіцянка залишається в процесі.