Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Білецький заявив, що буде доводити справу з обшуками на заводі «АТЕК» у Києві до суду

24 березня 2018 року народний депутат України Андрій Білецький заявив, що буде доводити справу з обшуками на заводі «АТЕК» у Києві до суду. Відео (08: 17).
Виконано
Сказано 24 березня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/uCLh5yqnzkk?t=8m14s
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=9&kod8011=18065
  • 1

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано" тому що Білецький звертався у правоохоронні ограни щодо розслідування даної справи з обшуками на заводі «АТЕК» у Києві.

Справа до сих пір триває. Однак через те, що Андрій Білецький не пройшов на виборах та не отримав депутатський мандат у ВРУ 9 скликання він не зможе далі впливати на справу у статусі народного депутата України.

Станом на 12 липня 2019 року відбулося останнє пленарне засідання парламенту 8 сесії ВРУ, а 21 липня відбулися позачергові вибори до парламенту, але Андрій Білецький не пройшов на виборах від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

25 черня 2018 року у відповіді на інформаційний запит нардеп Андрій Білецький повідомив, що зазначене питання перебуває на контролі. Зокрема, 05.06.2018 їм було направлено депутатське звернення до керівництва Святошинського управління поліції Головного управління Національної поліціїу м. Києві з проханням надати роз’яснення щодо стану розслідування незаконного проникнення та взлому приміщень, які розташовані на території ПрАТ «АТЕК» та які перебувають у користуванні ГО «ТСЗСУТВМФ «ЦИВІЛЬНИЙ КОРПУС «АЗОВ», а також повідомити, які заходи вживаються для встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.