Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв впровадити розсилку по всіх ЗМІ анонсів продажу майна

23 березня 2018 року Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв впровадити розсилку анонсів від прес-служби міської ради щодо продажу майна по всіх ЗМІ (відео 22:32-22:55).
Не виконано
Сказано 23 березня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=X9uEphhCE-M
  • Лист заступника Ужгородського міського голови Фартушок Ігоря Івановича
  • Лист заступника міського голови Ігоря Фартушка
  • https://www.youtube.com/watch?v=mywIr6btX20
  • Лист Ужгородської МР від 6 вересня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 29 вересня 2020 року

Результат

Міська рада та її уповноважені органи не здійснюють розсилку анонсів про продаж майна засобам масової інформації, а каденція міського голови Ужгорода Богдана Андріїва підходить до завершення, тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

29 вересня 2020 року Ужгородська міськрада повідомила, що міська рада та її уповноважені органи не здійснюють розсилку анонсів у ЗМІ щодо продажу майна.

За інформацією Ужгородської міськради від 6 вересня 2019 року відділ інформаційної роботи не розсилає анонси про продаж майна, оскільки таку інформацію підрозділу не надають.

Станом на 13 червня 2018 року відділ інформаційної роботи не розсилає анонси про продаж майна.

За інформацією Ужгородської МР від 6 грудня 2018 року рішення сесії міської ради про затвердження переліків комунального майна територіальної громади міста Ужгород публікуються в газеті "Ужгород" та оприлюднюються на офіційному сайті міської ради в строки визначені законодавством.

21 грудня 2018 року журналіст згадав міському голові про те, що той обіцяв провести розсилку про продаж будь-якого комунального майна від прес-служби. На це Богдан Андріїв відповів: "Вся інформація Ужгородської МР є відкрита і публічна, тому я не бачу тут......Я врахую ваші пропозиції та зауваження" (відео 46:50-48:40).