Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Рабінович пообіцяв, що заповідник "Сухолуччя" повернеться у власність держави

11 березня 2018 року народний депутат Вадим Рабінович пообіцяв, що заповідник "Сухолуччя" повернеться у власність держави (відео 42:21 - 42:30).
Не виконано
Сказано 11 березня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=nNLhcvC9W-o
  • відповідь
  • відповідь
  • відповідь

Результат

Станом на Травень 2019 року стало відомо, що Рабінович не звертався ні до КМУ, ні до Мінприроди та фонду державного майна україни , щодо вирішення питання повернення заповідника "Сухолуччя" у власність держави.

Також Мінприроди повідомило про стан справ "Сухолуччя". Вони зазначили, що з 2014 року Мінприроди на численні звернення громадськості та народних депутатів України відновило роботу над створенням національного природного парку "Дніпровсько-Тетерівський" на території ДП "Дніпровсько-Тетерівське ЛМГ", яке в засобах масової інформації часто називають "заповідник "Сухолуччя".

05 січня 2017 року Міністерство екології та природних ресурсів подало до Кабінету Міністрів України проект Указу Президента України «Про створення національного природного парку "Дніпровсько- Тетерівський".

Проте, національний природний парк досі не створено, тому що виникли труднощі з узгодженням меж парку, які тягнуть за собою безліч проблем.

Наразі, робота над погодженням меж Парку триває.

Сухолуччя досі не повернулося у власність держави, тому обіцянка отримує статус "не виконано".