Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дубневич пообіцяв вирішити питання електроенергії у селі Чишки

4 березня 2018 року народний депутат України Богдан Дубневич пообіцяв вирішити питання електроенергії у селі Чишки. “СЛОВО І ДІЛО” ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 4 березня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Dubnevych.Bogdan/posts/1188543447948492
  • Звернення народного депутата до голови НКРЄКП від 27 квітня 2018 року
  • https://www.facebook.com/Dubnevych.Bogdan/posts/1252951101507726

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано" тому, що нардеп відправив звернення до голови НКРЄКП, але про результат так і не повідомили згодом на пізніш відправлений "Слово і Діло" інформаційний запит.

Помічник Богдана Дубневича повідомила про направлене ним у квітні звернення до голови НКРЄКП Дмитра Вовка щодо вирішення питання забезпечення електроенергією жителів села Чишки. Нагадуємо, проблема існує в постачанні неякісної електроенергії. Депутат закликав очільника відомства вжити заходів щодо електропостачальника ПАТ "Львівобленерго", спрямованих на забезпечення споживачів якісною електроенергією.

Влітку депутат повідомив, що "Львівобленерго" подало на розгляд НКРЕКП проект на 2018 рік, де включено роботи з технічного переоснащення електричних мереж із встановленням розвантажувальних ТП та заміною проводів у селі Чишки.

У вересні ми знов направили запит народному депутату.