Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Народний депутат України
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Парубій пообіцяв, що кожного пленарного тижня буде ініціювати розгляд 1-2 законопроектів необхідних для імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС

20 лютого 2018 року голова Верховної ради України Андрій Парубій пообіцяв, що кожного пленарного тижня роботи ВРУ буде ініціювати розгляд 1-2 законопроектів необхідних для імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Зокрема, Андрій Парубій заявив, що народні депутати з Урядом напрацюють спільний план першочергових законопроектів, які необхідні для імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС (відео з 8:07).
Виконано
Сказано 20 лютого 2018 р.

Джерело

  • http://www.rada.gov.ua/news/Novyny/154772.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=jt_CHwnZtbs&feature=youtu.be&t=505
  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenpog
  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr
  • http://static.rada.gov.ua/zakon/new/WR/index.htm

Результат

Від дати обіцянки до 15 січня 2019 року, Андрій Парубій, як і обіцяв, ініціював розгляд низки законопроектів необхідних для імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС кожного пленарного тижня роботи ВРУ.

Напротязі десятої сесії ВРУ, кожного пленарного тижня спікер Андрій Парубій ініціював розгляд законопроектів, необхідних для імплементації Угоди про асоціацію України з ЄС.

5 липня 2019 року голова ВРУ Андрій Парубій під час підсумкової прес-конференції зазначив, що впродовж останніх років було прийнято 144 закони, які доповнюють Угоду про асоціацію з ЄС. "Україна підписала Угоду про асоціацію з ЄС. І я нагадаю, що український парламент опрацював і прийняв 144 необхідні закони для цього. і впродовж останніх років ми прийняли ще десятки законів, щоб наповнити Угоду про асоціацію реальним змістом", - сказав він (відео 8:45 -9:06). Обіцянка отримала статус "виконано".