Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль пообіцяв зробити ремонт в приміщенні обласного театру драми та комедії

18 лютого 2018 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв, що у 2018 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету в приміщенні обласного театру драми та комедії м. Хуст проведуть капітальний ремонт із модернізацією залу, оркестровою ямою, добудовою адміністративних будівель.
Виконано
Сказано 18 лютого 2018 р.

Джерело

  • http://moskal.in.ua/?p=39779
  • http://moskal.in.ua/?p=42622
  • Лист заступника Голови ОДА Галас Ярослава
  • http://moskal.in.ua/?p=43118

Результат

Розпорядженням кабінету міністрів від 11 липня 2018 року на реконструкцію обласного театру драми та комедії в м. Хуст виділено 23,5 млн грн. Проектом передбачено спорудження двоповерхової будівлі для розміщення виробничих приміщень, а саме: на першому поверсі - столярного цеху, бутафорної, кравецького залу, санвузла для персоналу, техприміщення, а на другому - репетиційної зали, гримерки, санвузли та душові для артистів. Станом на 5 жовтня 2018 року освоєно коштів в розмірі 6,6 млн грн. Проведена заміна покрівлі, заміна електромережі та системи вентиляції будинку культури, проведена реконструкція вікон, здійснено ремонт фасадної частини та розпочаті внутрішні роботи у будівлі.

26 грудня 2018 року в атріумі Закарпатської ОДА актори Закарпатського обласного театру драми та комедії (м. Хуст) представили театралізовану концертну програму.

14 березня 2019 року у Закарпатському обласному театрі драми та комедії (м. Хуст) відбудвся прем’єрний показ вистави. Вона стала першою виставою у відреставрованому приміщенні театру. Сума освоєних коштів – 25 мільйонів 275 тисяч 325 гривень.