Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий має намір в кожному районі міста відкрити осередки для неповносправної молоді

19 лютого 2018 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про намір в кожному районі міста відкрити осередки для неповносправної молоді, а саме для тих, кому більше 18 років. Новий осередок для неповносправної молоді працює на вул. Кирилівській, 3а. Наступний такий осередок денного перебування для осіб з інвалідністю з’явиться на вул. Роксоляни, 23.
У процесі
Сказано 19 лютого 2018 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/246273-nasha-ambitna-tsil-v-kozhnomu-raioni-mista-maie-buty-podibnyi-tsentr-dlia-tykh-komu-bilshe-18-rokiv-a-sadovyi
  • https://city-adm.lviv.ua/photos/267075-u-lvovi-zapratsiuvav-novyi-oseredok-dennoho-perebuvannia-dlia-osib-z-invalidnistiu
  • Лист Львівської міської ради від 31 липня 2020 року
  • https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/285006-dlia-molodi-z-invalidnistiu-u-lvovi-tsoho-roku-vidkryiut-dva-novi-oseredky
  • https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/285006-dlia-molodi-z-invalidnistiu-u-lvovi-tsoho-roku-vidkryiut-dva-novi-oseredky

Результат

Станом на 7 квітня 2021 року у Львові функціонує 4 осередки денного перебування молоді з інвалідністю. За останні роки у місті відкрили нові осередки Львівського міського центру реабілітації "Джерело" за такими адресами: вул. Кирилівська, 3А, вул. Роксоляни, 23, вул. Б. Хмельницького, 195, вул. В. Великого, 40.

Зараз триває ремонт у приміщенні на вул. Миколайчука, 24 під створення осередку. Також триває виготовлення проєктно-кошторисний документації на реконструкцію приміщень під такий же осередок у місті Винники на вул. Галицькій, 12. Їх планують відкрити до кінця 2021 року.

Нагадаємо про перебіг подій:

31 липня 2020 року Львівська міська рада повідомила, що осередок для осіб з інвалідністю по вул. Б.Хмельницького, 195 почав функціонувати в кінці 2019 року; Центр для осіб з інвалідністю по вул. В. Великого, 40 планується відкрити у вересні поточного року. На даний час у приміщенні проведено капітальний ремонт та закуплено необхідні меблі.

Наразі у Львові існує 6 адміністративних райони, тобто для виконання обіцянки необхідно відкрити ще 3 осередки для осіб з інвалідністю.

8 липня 2019 року відбулось відкриття нового осередку денного перебування для осіб з інвалідністю для осіб віком від 18 до 45 років на вул. Роксоляни, 23. У центрі молоді люди з фізичними та інтелектуальними особливостями зможуть отримувати необхідні соціальні послуги, бути під наглядом фахівців. В найближчих планах - відкрити ще два таких осередки за адресами: вул. Б. Хмельницького, 195 та вул. В. Великого, 40.