Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв зробити проект реконструкції площі Старий Ринок в 2018 році

15 лютого 2018 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв зробити проект реконструкції площі Старий Ринок в 2018 році та передбачити на ней зону відпочинку. На початок 2018 року на площі знаходиться паркувальний майданчик.
Не виконано
Сказано 15 лютого 2018 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/246176-na-ploshchi-staryi-rynok-8-oblashtuiut-maidanchyk-dlia-parkuvannia-na-27-mists-maidanchyk-funktsionuvatyme-do-momentu-rekonstruktsii-ploshchi
  • http://tvoemisto.tv/news/u_kvitni_lvivyanam_predstavlyat_kontseptsiyu_gromadskogo_prostoru_na_ploshchi_staryy_rynok_92102.html
  • Лист управління охорони історичної спадщини
  • Лист від департаменту економічного розвитку Львівської МР

Результат

За інформацією управління охорони історичного середовища Львівської МР від 15 січня 2019 року воно не виступало замовником розроблення проектно-кошторисної документації на проведення реконструкції пл. Старий Ринок у Львові.

Облаштування громадського простору на площі Старий Ринок перебуває на стадії підготовки проектної документації. За словами архітекторки Ольги Криворучко, що займається дослідженням простору на площі, наразі розробники проекту знаходяться на етапі завершення розробки концепції громадського простору та підготовки до її обговорення із львів’янами. Обговорення заплановано приблизно на квітень 2018 року.

При цьому в міській раді точних термінів реалізації робіт наразі назвати не можуть. Про це розповіла начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

До департаменту економічного розвитку не надходив на погодження проект реконструкції площі Старий Ринок у м. Львів. Враховуючи те, що за рік міській владі не вдалось зробити обіцяний проект реконструкції площі Старий Ринок обіцянка отримує статус невиконаної. З 2019 року площа мала стати окрасою міста Львова.