Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дехтярчук пообіцяв внести пропозиції до програми соцекономрозвитку по об'єктах Млинівської ОТГ

31 січня 2018 року народний депутат України Олександр Дехтярчук пообіцяв внести пропозиції до програми соцекономрозвитку по об'єктах Млинівської ОТГ. "Проблемне приміщення будинку культури, сумнівний "євроремонт" дитсадка з ламінатом на стару підлогу й сучасна стеля без заміни даху" – написав нардеп у мережі Фейсбук.
Архів
Сказано 31 січня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/oleksandr.dehtyarchuk/posts/1611116085610899
  • письмо
  • Лист народного депутата від 5 листопада 2018 року
  • письмо

Результат

У вересні 2018 року ми направили запит народному депутату. У наданій нам відповіді Олександр Дехтярчук повідомив, що у поточному році до Млинівської ОТГ надійшла субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій для реалізації проекту «Капітальний ремонт покрівлі та фасаду школи в смт. Млинів Рівненської області» (478 тис. грн.). Крім того, подано пропозиції щодо реконструкції вуличного освітлення вулиць Кузнецова та Рівненської в селі Новини Млинівського району Рівненської області (225 тис. грн.) та придбання котла опалювального газового стального типу "Рівнетерм-96" для Млинівської гуманітарної гімназії (35 тис. грн.).

Для уточнення інформації ми направили запит до Кабінету міністрів України.

12 грудня 2018 року, МОН України, у відповідь на наш запит, повідомило що пропозицій з приводу соцеконом розвитку від депутата не надходило. Однак надходили звернення, з приводу збільшення освітньої субвенції для Млинівської ОТГ і недопущення закриття Млинівської гімназії.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання