Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко пообіцяв притягнути до відповідальності посадовців за сміття на вулицях міста

30 січня 2018 року мер Черкас Анатолій Бондаренко дав доручення департаменту ЖКК провести перевірку діяльності КП "Черкаська служба чистоти". Необхідно розібратися з ситуацією з приводу сміття на вулицях міста. "Чиновники, винні за не вивезене сміття, будуть притягнуті до відповідальності", - заявив міський голова.
Архів
Сказано 30 січня 2018 р.

Джерело

  • http://www.rada.cherkasy.ua/ua/newsread.php?view=14268&s=1&s1=17
  • Лист Черкаської МР від 4 червня 2019 року
  • Лист Черкаської МР від 4 червня 2019 року
  • Лист Черкаської МР від 4 червня 2019 року

Результат

За інформацією Черкаської міської ради від 4 червня 2019 року, департаментом житлово-комунального господарства була здійснено перевірку КП "Черкаська служби чистоти". В ході перевірки було встановлено, що проблемою в затримках вивозу сміття з міста став незадовільний технічний стан сміттєвозів, відремонтувати які в повному обсязі не дозволяв брак коштів через низький тариф на вивіз сміття. Інспекторами було складено протоколи про адміністративні правопорушення на КП "Черкаська служба чистоти". Про притягнення до відповідальності окремих посадовців в листі не значиться.

Враховуючи те, що міська влада вжила усі необхідні заходи, щодо проведення перевірки відповідальних за ситуацію зі сміттям в місті, проте не було встановлено про притягнення до відповідальності окремих посадових осіб - обіцянка переноситься в архів.