Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Білоцерковець пообіцяв, що з 1-го березня на Майдані розпочнеться ремонт підземного переходу

13 лютого 2018 року народний депутат України Дмитро Білоцерковець пообіцяв, що з 1-го березня на Майдані розпочнеться ремонт підземного переходу.
Не виконано
Сказано 13 лютого 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dbelotserkovets/posts/1741895309210787
  • https://kiev-ukr.segodnya.ua/kommunalka/perehod-na-maydane-v-kieve-hotyat-privesti-v-poryadok-ko-dnyu-kieva-513183.html

Результат

15 квітня було повідомлено, що перехід на Майдані Незалежності планують відремонтувати до Дня Києва. Зокрема, там повинні зробити гранітне облицювання, щаблі й підйомники. Зараз вже є попередня домовленість із підрядником, який погодився виконати необхідні роботи. "На цьому тижні будуть розпочаті роботи, які не пов'язані з гранітом. Там є частково вагонка, пластикове облицювання в переході. Тобто старе буде демонтовано, а нове відновлено. Частково там буде і гідроізоляція відновлена. Є такі роботи, які не вимагають граніту", - сказав головний інженер Дорожньо-експлуатаційного управління Шевченківського району Олександр Овсієнко.

Таким чином, запевнення Дмитра Білоцерковця, що з 1-го березня на Майдані розпочнеться ремонт підземного переходу не збулося у зазначені терміни.