Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук запевнив, що котельня в районі вулиці Залозецького буде готова до опалювального сезону 2018 року

29 грудня 2017 року Чернівецький міський голова Олексій Каспрук запевнив, що реконструкція котельні в районі вулиці Залозецького та Салтикова-Щедріна буде завершена, а сама котельня готова до опалювального сезону 2018 року (відео 05:53-06:50).
Архів
Сказано 29 грудня 2017 р.

Джерело

  • // https://www.youtube.com/watch?v=wY7CpCmDEKE
  • https://pogliad.ua/news/chernivtsi/robota-cherniveckih-pidpriemstv-mozhe-buti-zablokovana-353937
  • http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/chernivci---bez-miskogo-golovi-deputati-pripinili-povnovazhennya-oleksiya-kaspruka-34467
  • Лист департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької МР

Результат

У Чернівцях депутати міської ради на сесії 26 квітня 2018 року не проголосували важливі питання, які стосуються життєдіяльності міста. Депутати відмовили у співфінансуванні проекту модернізації котельні на вулиці Залозецького. "Фактично робота підприємств буде заблокована", – підсумував результат сесії міський голова.

26 липня 2018 року депутати міської ради припинили повноваження Олексія Каспрука на посаді Чернівецького міського голови. Виконувачем обов'язків став секретар міської ради Василь Продан, який і ініціював відставку мера. "Жодних юридичних підстав немає... я як кістка у горлі депутатів", - сказав Олексій Каспрук. У зв'язку з цим, обіцянки, які були у процесі виконання міського голови переносяться до архівних через дострокове припинення його повноважень та неможливість їх реалізації.