Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Яриніч пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб на реконструкцію набережної у Кропивницькому були виділені кошти

5 січня 2018 року народний депутат України Костянтин Яриніч пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб на реконструкцію набережної у Кропивницькому були виділені кошти.
Виконано
Сказано 5 лютого 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/yarinichkv/posts/2028139007433958
  • https://www.voting.in.ua/projects/5782-8-v-rekonstruktsiya-naberezhnoi-ringul
  • http://persona-online.com/novini/proekty-peremozhtsi-gromadskogo-byudzhetu-kropyvnytskogo-na-shho-vytratyat-7-miljoniv
  • https://mykirov.com/hto-v-kropivnickomu-virishuvatime-dolyu-rekonstrukciyi-naberezhnoyi-ingulu
  • 1
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/na-naberezhniy-u-kropivnitskomu-visadili-ponad-pivtori-sotni-derev.html
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/pershim-etapom-rekonstruktsiyi-naberezhnoyi-ingulu-u-kropivnitskomu-stane-dilyanka-vid-mihaylivskogo-mostu-do-vulitsi-ostrivskoyi.html
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/oleksandr-grabenko-naberezhna-u-kropivnitskomu-stane-tsikavim-mistsem-vidpochinku-dlya-vsiyi-gromadi-mista.html
  • http://kr-rada.gov.ua/site/uploads/files/Gromadyanam/Gromads-budget/zvit-za-cherven-2018.pdf
  • 2
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=11242
  • 1
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • http://www.kirovograd.net/2019/11/30/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%82/

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано" тому, що нардеп доклав зусиль для запропонування в Держбюджет щодо виділення грошей з держбюджету на реконструкцію набережної в Кропивницькому.

Згідно з відповіддю від 1 серпня 2018 року від народного депутата України Костянтина Яриніча були наведені факти та копії документів щодо внесення нардепом пропозицій до проектів Законів України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» та «Про Державний бюджет на 2018 рік», направлені депутатські звернення, участь в робочій групі та виділення коштів з міського бюджету, а також вжиття заходів, спрямованих на фінансування реконструкції набережної р. Інгул в м. Кропивницькому в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, спрямованих на реконструкцію набережної р. Інгул у м. Кропивницькому.

26 лютого 2018 року стало відомо щодо реконструкції набережної р. Інгул в Кропивницькому. Бюджет проекту складає 998 056,68 грн

Проект передбачає реконструкцію частини набережної з боку пам’ятника «Жертвам Чорнобиля» від мосту по вул. Велика Перспективна до наступного мосту. Передбачається створення інсталяції з 5 кованих скульптур, озеленення шляхом висадження газонної трави, квітів та декоративних дерев, створення антивандальної системи освітлення та відеоспостереження.

Даний проект реконструкції буде виконувати управління капітального будівництва міської ради Кропивницького.

23 травня у міській раді Кропивницького презентували передпроектну пропозицію реконструкції Набережної Інгулу на засіданні робочої групи під головуванням заступника міського голови.

15 червня у Кропивницькому комісія з реконструкції набережної Інгулу напрацьовує технічне завдання. Реалізація проекту триватиме впродовж декількох років, - як повідомив головний архітектор обласного центру, начальник управління містобудування та архітектури міської ради Вадим Мездрін. У міському бюджеті має бути передбачене і поетапне фінансування робіт.Основою технічного завдання стали пропозиції проектних інститутів та громадських організацій.

Згідно зі звітом від 5 червня 2018 року з сайту Кропивницької міськради про стан виконання проектів - переможців "Громадський бюджет - 2018" проводяться групи з вивчення реконструкції набережної р. Інгул на відрізку від вул. Михайлівської вул. Київської в м. Кропивницькому. Розроблено проекти ТЕО.

Згідно з відповіддю від 20 липня 2018 року Кропівницької міськради стало відомо, що народний депутат Укрїани Яриніч К.В. вносив пропозицію до проекту Державного бюджету України на 2018 рік щодо передбачення субвенції з державного бюджету міському бюджету міста Кропивницький у розмірі 25 мли гри на об’єкт. Станом на сьогодні робочою групою завершується розробка технічного завдання на проектування по об’єкту, після чого технічне завдання буде направлено до проектного інституту для подальшого виготовлення проектно-кошторисної документації. Після виготовлення проектно-кошторисної документації та її затвердження будуть надані пропозиції по виділенню розміру коштів субвенції з державного бюджету України. Рішенням сесії міської ради міста Кропивницького від 15.02.2018 року об’єкт було виділено кошти в сумі 3 998 057 грн.