Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гордєєв має намір створити медичний ВНЗ або факультет в області

28 грудня 2017 року голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв повідомив, що має плани щодо створення в області медичного ВНЗ або факультету. Наразі є домовленості між профільними міністерствами: міністерством охорони здоров'я та освіти.
Виконано
Сказано 28 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=xEjCg2hSYOU
  • https://www.facebook.com/andriy.gordeev/posts/1524762330962109
  • https://medianova.com.ua/andriy-gordyeyev-vidkriv-osvitno-investitsiyniy-forum-u-hersoni/

Результат

Станом на 4 червня 2018 року Херсонському державному університету надано ліцензію на підготовку студентів за спеціальністю "Медицина". Спеціальність передбачає підготовку лікарів сімейної медицини з отриманням професійної кваліфікації – лікар.

"Відкриття спеціальності "Медицина" – перший крок. У майбутньому ми хочемо створити повноцінний медичний факультет за різними лікарськими напрямами, - підкреслив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв.

22 лютого 2019 року Андрій Гордєєв повідомив про відкриття факультету. «В області на сьогодні діє потужна система професійної освіти, в якій останнім часом відбуваються зміни: створення медичного факультету на базі Херсонського державного університету, відкриття архітектурного факультету у Херсонському державному аграрному університеті", – наголосив Андрій Гордєєв.