Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаленко планує залучити 25 мільйонів гривень на матеріально-технічну базу Немішаївського агроколеджу

22 січня 2018 року народний депутат України Ярослав Москаленко заявив, що планує залучити 25 мільйонів гривень на Немішаївський агроколедж, щоб підтягнути його матеріально-технічну базу.
Архів
Сказано 22 січня 2018 р.

Джерело

  • http://kievvlast.com.ua/news/nardep-moskalenko-rasskazal-o-planah-raboty-na-kievshhine-v-2018-godu#.WmYbhciL4vc.facebook
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=9&kod8011=15773
  • 1
  • https://www.facebook.com/yarmoskalenko/posts/1282091545264737
  • 1
  • 1

Результат

Станом на 20 лютого 2019 року народний депутат України Ярослав Москаленко не надсилав депутатських запитів керівникам міністерств і відомств України щодо залучення 25 мільйонів гривень на матеріально-технічну базу Немішаївського агроколеджу.

13 березня 2019 року згідно з інформацією Департаменту забезпечення докумеїгтообігу та контролю Секретаріату Кабінету Міністрів, у липні та вересні 2018 року до Кабінету Міністрів надходило два звернення народного депутата України Москаленка Я. М. з питання щодо матеріально-технічної бази Немішаївського агроколеджу.

19 березня 2019 року Ярослав Москаленко розповів, що побував у Немішаївському агротехнічному коледжу. У цьому році, нардеп обіцяв, що з державного бюджету передбачено 25 млн грн на розвиток матеріально-технічної бази коледжу. Зокрема, за ці кошти буде проведена модернізація системи опалення, реконструкція спортивно-оздоровчого комплексу, закуплена с/г техніка для обслуговування навчально-виробничих лабораторій.

Згідно з відповіддю від 21 березня 2019 року інформації щодо звернення у 2018 році народного депутата України Ярослава Москаленка про виділення коштів Відокремленому підрозділу Національного університету біоресурсів природокористування України «Немішаївський агротехнічний коледж» для поліпшення матеріально-технічної бази стало відомо, що

відповідно до доручення Прем'єр-міністра України від 12 липня 2018 року № 27208/1/1-18 до МОН було направлено звернення народного депутата України Москаленка Я. М. від 04 липня 2018 року № 463/300 щодо виділення коштів для модернізації матеріально-технічної бази Коледжу, але кошти на вищезазначені потреби закладу освіти у 2018 році не надавалися.

Згідно з відповіддю від 22 березня 2019 року Міністерство фінансів України повідомило, що на виконання доручення Кабінет Міністрів України від 12.07.2018 розглянуло звернення народного депутата України Москаленка Я. М. щодо виділення коштів на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази відокремленого підрозділу Національного університету бюресурсіа і природокористування України «Немішаївськиі агротехмінний коледж» і повідомлає.

Розподіл видатків між конкретними закладами і установами та напрямами використання коштів здійснюється головним розпорядником коштів.Також на вказану мету мають спрямовуватися кошти спеціального фонду.

У Державному бюджеті України на 2018 рік Міністерству освіти і науки України за бюджетною програмою за «Підготовка кадрів ВНЗ ІІІ і IV рівнів акредитації та забезпеченим діяльності їх баз практики» за спеціальним фондом враховані капітальні видатки у розмірі 538,3 млн. гривень.

Таким чином, порушене питання має вирішуватися Міністерством освіти і науки України за рахунок вищезазначених коштів та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Для з'ясування статусу обіцянки редакція "Слово і Діло" відправила запит.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання