Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Білоцерковець пообіцяв, що у травні 2018 року буде завершено першу чергу реконструкції столичного зоопарку

23 січня 2018 року народний депутат України Дмитро Білоцерковець пообіцяв, що у травні 2018 року буде завершено першу чергу реконструкції столичного зоопарку (відео 25:00-25:14). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 23 січня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/FP6aDgRlCWA?t=25m
  • https://www.slovoidilo.ua/2018/03/12/novyna/suspilstvo/kmda-rozpovily-pro-rekonstrukcziyu-zooparku
  • https://www.obozrevatel.com/ukr/city/news/rekonstruktsiya-kiivskogo-zooparku-yak-zminivsya-zvirinets.htm

Результат

У березні заступник голови КМДА Олександр Спасибко повідомив, що проект першої черги передбачає реконструкцію наявних озер біля входу з боку проспекту Перемоги, реконструкцію вольєру для мавп зі створенням зимових і літніх вольєрів, будівництво вхідної групи "Південна" з підземним акваріумом, будівництво "Універсального павільйону" з відкритим вольєром замість наявних для утримання птахів.

Першу чергу реконструкції Київського зоопарку міська влада планує завершити вже цієї весни.

15 травня заступник директора КП “Жітлоінветбуд-УКБ” Сергій Данилович повідомив, що по першій черзі будівництва виконано демонтаж будиночків тварин, вольєрів, павільйону утримання птахів, адміністративної будівлі та насосної станції. Розпочато будівництво оглядового амфітеатру з вбудованими приміщеннями громадських туалетів, насосно-фільтрувальної станції №1 та інженерними приміщеннями павільйону пеліканів і бакланів. Також розпочато реконструкцію штучних озер №1, №2 та №3, будівництво павільйону "Універсальний" і відкритих вольєрів.

Завершення робіт та відкриття першого етапу реконструкції зоопарку планують на травень 2019 року.

Нагадаємо, що в першу чергу входять реконструкція озер з боку просп. Перемоги, реконструкція вольєрів приматів, будівництво вхідної групи "Південна" і будівництво "Універсального павільйону" з відкритим вольєром.

Оскільки у травні 2018-го всі роботи, які передбачають першу чергу реконструкції київського зоопарку виконані не були, обіцянку вважаємо невиконаною.