Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна має намір відкрити лабораторію трактористів і комбайнерів на базі професійно-технічного училища

23 листопада 2017 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна повідомив про намір за рахунок коштів Державного бюджету відкрити лабораторію трактористів і комбайнерів на базі професійно-технічного училища в Шумську.
Архів
Сказано 23 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/barnastepan/posts/1712209602132238
  • Лист керівника апарату Тернопільської ОДА
  • http://dumay.org.ua/2019/04/u-ptu-na-ternopilschyni-stvoryat-dva-navchalno-praktychni-tsentry-za-majzhe-11-mln-hrn/
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Результат

17 квітня 2019 року стало відомо, що Шумське професійно-технічне училище отримає фінансування в розмірі 10,5 млн грн для створення навчально-практичного центру за професійним напрямком «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Планується, що за ці кошти буде закуплене сучасне обладнання, котре дозволить готувати в училищі висококваліфікованих спеціалістів. Оскільки голова Тернопільської ОДА Степан Барна подав у відставку, і не буде в подальшому мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона направляється в архів.

У 2018 році з обласного бюджету виділено кошти в сумі 1,7 млн гривень на придбання сільськогосподарської техніки та облаштування для створення навчально-практичного центру з профеcії тракторист-машиніст, який планується відкрити у 2019 році на базі Шумського професійно-технічного училища.